Alla butiker med julkalender samlade

Lucköppning varje dag 1 - 24 Dec

Rabatter, tävlingar och överraskningar

Cerveras julkalender bjuder på designfynd

Julkalendern innehåller 24 riktigt fina erbjudanden till köket och hemmet. Klassiker som syns i kalendern år efter år är bland annat porslin från Rörstrand, ljusstake från Georg Jensen och gjutjärnsgryta från Anders Petter. Här kommer allra oftast också generösa rabatter på kvalitetsglas, kastruller, bestick och köksknivar från välkända tillverkare som Anders Petter och Zwilling.  

Vi gillar Cerveras julkalender extra mycket eftersom det nästan alltid är hela 50 % rabatt på varan i luckan. Varje ny dag öppnas en ny lucka med ett erbjudande som gäller i 24 timmar. Det är bara att passa på att klicka hem dagens lucka innan produkten blir slutsåld.

Passa på att göra fina deals i Cerveras julkalender

Cerveras julkalender innehåller nästan alltid luckor med glas av riktigt fin kvalitet. Varje år kommer antingen vanliga dricksglas, champagnekupor eller vinglas till halva priser. Alltid från välkända tillverkare som Orrefors, Chef & Sommelier eller Iittala. Det är en sann vardagslyx att dricka ur tunna fina glas. 

Om Cervera

Cervera finns både online och i fysiska butiker över hela Sverige. De erbjuder ett brett och modernt utbud av produkter inom matlagning, dukning, kök och hem. Cervera har funnits sedan 1987 och har de åren även startat webbutik även i Norge och Finland. Cervera har ofta bra kampanjer, ibland upp till 20 % rabatt på hela sortimentet. Det går alltså att fynda hos Cervera hela året, men julkalendern har de överlägset bästa erbjudandena.