Alla butiker med julkalender samlade

Lucköppning varje dag 1 - 24 Dec

Rabatter, tävlingar och överraskningar

Åhlens julkalender bjuder på designluckor

Succén fortsätter, i Åhlens julkalender för 2023 hittar du fina produkter för hus och hem. Det är inte konstigt att Åhlens har Sveriges populäraste julkalender online. Återkommande inslag i julkalendern är ett stort antal kända kvalitetsprodukter. I Åhlens kalender återfinns ofta designklassiker som Klippan filt, ljusstake från Georg Jensen, eltandborste från Braun och plantkruka från Bergs potter.  Åhlens julkalender är det perfekta tillfälle att köpa julklappar till hela familjen eller varför inte fynda fina saker till dig själv. 

En generös lucka varje dag i Åhlens adventskalender

I adventskalendern från Åhlens finner du 24 luckor med produkter från kända varumärken. Det är alltid nästan 50 % rabatt på ordinarie pris, något vi gillar skarpt!  Åhlens innefattar Sveriges största varuhus och marknadsplats online för mode, skönhet och heminredning. Med det stora utbudet av produkter kan Åhlens varje år skapa en intressant julkalender med en härlig mix av produkter i luckorna. Varje lucka öppnas vid midnatt och gäller i 24 timmar eller tills produkten är slutsåld, så vänta inte med att klicka hem det du vill ha.  Åhlens bjuder även på extraluckor. Där hittar du godbitar som du inte vill gå miste om.

Om Åhlens

Åhlens startade som ett traditionellt postorderföretag in Dalarna redan 1899. Då hette företaget Åhlen och Holm. Ur katalogen kunde du beställa det mesta inom skönhet, mode och inredning. Företaget växde snabbt och inom några år skickas tusentals paket till hushåll runt om i hela Sverige. 1915 flyttar företaget sitt kontor till Stockholm och fortsätter leverera postorder i stor skala. 17 år senare öppnar det första Åhlens varuhuset på Östermalm i Stockholm. 1960 bestämmer man sig att avveckla postorderverksamheten och enbart sälja i varuhus. 25 år senare byter företaget namn till nuvarande Åhlens och vid den här tiden finns 100 varuhus över hela Sverige. Första gången Åhlens provar lyckan på e-handel är redan 1997 men då internet enbart i sin linda läggs satsningen ned. 2016 är företaget beredd att pröva på nytt och Åhlens e-handel blir en succe precis som varuhusen. Idag omsätter Åhlens 4,3 miljarder årligen och har över 3000 anställda